Over ProDyne - ProDyne
15388
page-template-default,page,page-id-15388,page-child,parent-pageid-15980,bridge-core-2.6.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15994
 

Over ProDyne

ProDyne (opgericht in 2011) is gespecialiseerd in telecom en ICT. Vanuit ons kantoor in Utrecht werken dynamische, energieke professionals die er een grote passie voor telecom en ICT op nahouden. We werken voor heel diverse klanten. Veel van onze klanten komen uit het MKB, maar voor grotere bedrijven draaien we onze hand niet om. We opereren binnen zo’n beetje alle denkbare branches.

Onze filosofie is simpel. Door goed werk te leveren en afspraken na te komen, gaan we prettige relaties aan met onze klanten. Relaties waarbij gelijkwaardigheid en laagdrempeligheid belangrijke rollen spelen. Nieuwe contacten zullen we altijd met u aanspreken, maar we vinden het zeker niet erg om snel op je-niveau te komen. Formeel als het moet, informeel als het kan.

Bij ProDyne hebben we de lijnen graag lekker kort (als het kan zelfs draadloos) en houden we van persoonlijk contact met onze klanten. Tegelijkertijd hebben we een solide basis om op terug te vallen of mee op te schalen, mocht dat nodig zijn. ProDyne maakt namelijk deel uit van de Oaktree Group; een groep complementaire ICT-bedrijven, verspreid over heel Nederland. Zo hebben we de beschikking over heel veel ICT-kennis. We bieden de voordelen van een kleine partij, gecombineerd met de resources van een grote speler.

We zijn fan van het managed services-principe: als klant betaalt u een vast bedrag per maand, op basis van werkelijk gebruik. In ruil daarvoor beschikt u over krachtige hardware, altijd verse software en een supportafdeling die 24/7 dichtbij is.

Op onze menukaart staan tal van intelligente communicatie-oplossingen die u en uw organisatie helpen om slimmer en efficiënter te (net)werken. Hypermoderne telefonie-oplossingen, maar ook alles op het gebied van networking en security. En naast Nederlands en Engels spreken we ook vooral de taal van ú, als ondernemer.

We nodigen u van harte uit om dat zelf te ontdekken.