Videoconferencing - ProDyne
15681
page-template-default,page,page-id-15681,page-child,parent-pageid-15380,bridge-core-2.7.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15994
 

Videoconferencing

Vroeger deden we zaken met Jan van om de hoek. Nu doen we dat steeds vaker met Juan uit Mexico. We globaliseren steeds meer; afstanden tussen samenwerkende organisaties worden hemelsbreed groter, maar voor het gevoel kleiner. Dankzij videoconferencing wordt op afstand samenwerken en communiceren veel makkelijker.

Een point-to-point-videoconference, tussen twee gebruikers dus, is zo georganiseerd. Maar wil je een videoconference houden die een volwaardige vervanger is van een teamvergadering, dan is het verstandig dat u ProDyne erbij haalt. Wij garanderen een multipoint videoconference waarbij iedereen werkelijk goed zichtbaar  verstaanbaar is. Alleen voor de koffie en het flipboard moet u dan nog zorgen.

videoconferencing