Vast mobiel integratie - ProDyne
15680
page-template-default,page,page-id-15680,page-child,parent-pageid-15380,bridge-core-2.7.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15994
 

Vast mobiel integratie

Met vast mobiel integratie, ook wel VAMO genoemd, maakt een mobiele telefoon deel uit van het vaste bedrijfsnetwerk. U krijgt van ons een simkaart van een provider (zoals T-Mobile, KPN of Vodafone). Die simkaart wordt dan aangemeld binnen het zogeheten SIP-netwerk (SIP is het protocol dat wordt gebruikt voor onder meer VoIP).

Is deze simkaart eenmaal in het toestel geklikt, dan belt u met uw mobiel vanuit een vast nummer. Kunt u gratis bellen met collega’s en belt u hen door het interne nummer in te toetsen. Collega’s kunnen het zien wanneer iemand in gesprek is, en zo de bereikbaarheid altijd managen. Tot slot is het routeren van een nummer ook veel eenvoudiger met deze technologie. Genoeg redenen dus om deze oplossing binnen uw organisatie te gaan invoeren.

De integratie tussen vaste en mobiele telefonie is een aanvulling op unified communications of Voice over IP van ProDyne. Voor iedere organisatie bieden wij een passende oplossing en hebben wij verschillende abonnementsvormen samengesteld, zodat u het abonnement kunt kiezen dat het beste bij uw situatie past. Wilt u meer weten over onze Vast-mobielintegratie? Vraag ProDyne naar de mogelijkheden.

vast mobiel integratie