Mobiele telefonie - ProDyne
15679
page-template-default,page,page-id-15679,page-child,parent-pageid-15380,bridge-core-2.6.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15994
 

Mobiele telefonie

Over mobiele telefonie kunnen we lang en kort zijn. We kiezen voor het laatste, omdat het zo’n vertrouwd fenomeen is. ProDyne biedt de services aan van de grootste providers van het land: KPN, Vodafone en T-Mobile.

Onze mobiele diensten omvatten de volgende services:

Unified Endpoint Management
Tegenwoordig werken we tijd- en plaatsonafhankelijk. Via mobiele devices hebben we altijd en overal toegang tot apps en data. Erg handig, maar het brengt ook risico’s met zich mee. Bijvoorbeeld: is een mobiel device niet goed beveiligd, dan kan kwaadaardige software, zoals ransomware, via dat apparaat het bedrijfsnetwerk binnendringen en daar een enorme schade aanrichten. Voor de IT-afdeling is het dus belangrijk om een beeld te hebben van welke devices in contact staan met – of onderdeel uitmaken van – het bedrijfsnetwerk, en deze te beveiligen.

Unified Endpoint Management van ProDyne maakt het mogelijk om (mobiele) devices, applicaties en andere toepassingen te beveiligen, te beheren en vanuit één omgeving uit te rollen. Ongeacht welk besturingsplatform er gebruikt wordt.

Provideradvisering
De hierboven genoemde providers durven wij zonder gewetensbezwaren ‘uitstekend’ te noemen. Maar natuurlijk zijn ze wel verschillend. Wij adviseren u graag welke provider het beste op uw wensen aansluit. Op basis van uw behoefte, gebruik, verbruik en een recente factuur bepalen we welke provider – en welk abonnement – voor u het beste is.

Telecom Expense Management
Bedrijven en medewerkers communiceren op steeds meer manieren – en met steeds meer devices. Onderling, maar ook met externe partijen. De hoeveelheid uitgewisselde data neemt alsmaar toe. Het is natuurlijk van cruciaal belang om grip op de kosten daarvan te houden. En om eventueel op basis daarvan bij te sturen.

Dit is het speelveld van Telecom Expense Management (TEM), een oplossing die ProDyne biedt. Dat gaat over het verkrijgen van inzicht door inventarisatie, analyse van gegevens, sturing en bijsturing. Kennis verzamelen en op basis daarvan controle krijgen over de telecomkosten. Met TEM genereer je waardevolle rapportages en tem je de verbruikskosten. Zo krijg je nóg meer grip op je organisatie.

mobiele telefonie