Internetverbindingen - ProDyne
15726
page-template-default,page,page-id-15726,page-child,parent-pageid-15691,bridge-core-2.7.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15994
 

Internetverbindingen

Gaat het om internet, dan zijn betrouwbaarheid en snelheid cruciale factoren. Gelukkig hebben wij alles in huis om overal een perfecte internetverbinding te leveren. ProDyne levert door het hele land hoogwaardige verbindingen. Het beheer ervan verzorgen wij volledig, tegen een vast en scherp maandelijks tarief.

Het is wellicht goed om te weten dat de experts van ons Network Operating Center 24/7 een oogje in het zeil houden. Bemerken zij dat de verbinding niet meer zo lekker loopt, dan komen ze direct in actie. Niet zelden is het probleem al opgelost voordat u er iets van merkt.

Om een lang verhaal kort te houden: ProDyne levert alle denkbare typen internetverbindingen. Van xDSL, straalverbindingen, glasvezel tot Ethernet over Koper.

internetverbindingen