Disaster recovery - ProDyne
15704
page-template-default,page,page-id-15704,page-child,parent-pageid-15823,bridge-core-2.7.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15994
 

Disaster recovery

Het contract van medewerker Edgar wordt niet verlengd. Daar is hij niet blij mee en dus zint hij op wraak. In een boze bui besluit hij de netwerkschijf met daarop alle lopende projecten te formatteren. Goed bedacht, Edgar, maar helaas mist je actie effect. Tenminste, als er gebruikgemaakt wordt van de diensten van ProDyne. Wij zorgen namelijk altijd voor verse back-ups en wel volgens de 3-2-1-regel: er zijn altijd drie kopieën die op twee soorten opslag staan. Eén daarvan staat altijd op een andere locatie. Boze medewerkers, brand, DDoS, ransomware of inbraak: vervelend, maar wij zorgen wel dat de schade beperkt blijft.

Hoe vaak we data back-uppen, hangt af van uw wens. En het is ook afhankelijk van de hoeveelheid nieuwe data die dagelijks wordt opgeslagen. ProDyne kan hierin natuurlijk adviseren. Samen met u stellen wij een recovery plan samen: we ontwikkelen een beleid om uw bedrijf te wapenen tegen zaken die u liever buiten uw organisatie houdt. Zo kunt u zich altijd blijven focussen op uw core business.

disater recovery