ICT Beveiliging - ProDyne
15823
page-template-default,page,page-id-15823,page-parent,page-child,parent-pageid-15378,bridge-core-2.7.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15994
 

ICT Beveiliging

Dat ICT uitstekend beveiligd moet zijn, behoeft geen betoog. Om te laten zien hoe serieus we dit nemen, is ProDyne ISO 27001- en NEN 7510-gecertificeerd.

ISO 27001 is een wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging. Met ISO 27001 certificering laat een organisatie zien dat ze voldoen aan alle eisen rondom informatiebeveiliging. Met ingang van de Algemene Verordening Persoonsgegevens (ofwel GDPR) in Europa worden de regels rondom gegevensbescherming aangescherpt. Als organisatie betekent dit dat u uw managementsysteem voor informatiebeveiliging goed op orde dient te hebben. Een datalek van persoonsgegevens heeft namelijk niet alleen sterke financiële gevolgen, ook uw reputatie wordt hierdoor aangetast.

Speciaal voor de gezondheidszorg, waarbinnen we ook erg actief zijn, zijn we NEN5710 gecertificeerd. NEN 7510 geeft richtlijnen en uitgangspunten voor het bepalen, instellen en handhaven van maatregelen die zorginstellingen en andere beheerders van persoonlijke gezondheidsinformatie moeten treffen ter beveiliging van de informatievoorziening.

Antispam en antivirus

disater recovery

Disaster recovery