Digitale Werkplek - ProDyne
15698
page-template-default,page,page-id-15698,page-child,parent-pageid-15378,bridge-core-2.7.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15994
 

Digitale Werkplek

Kiest u voor een digitale werkplek, dan heeft u een werkplek die u altijd en overal kunt benaderen. Zonder compromissen: u beschikt altijd over alle gewenste functionaliteiten en data.

De tijd dat het computerwerk exclusief op kantoor werd verricht, ligt wel achter ons. Met een digitale werkplek kunt u thuis net zo goed werken. Of desnoods in de trein. ProDyne zorgt ervoor dat uw systeem overal draait zoals op kantoor. Met de digitale werkplek neemt u uw kantoor overal mee naartoe. Wij garanderen dat uw systeem uitmuntend beveiligd is. Ongeacht de hardware of software die u gebruikt. En mocht er toch een kink in de kabel zitten, dan lossen we dat snel en adequaat op. Onze helpdesk slaapt namelijk nooit. Dit alles bieden we u aan voor een vast en scherp tarief per maand.

Met de mogelijkheden die ProDyne u biedt, verandert de rol van het kantoor. Het is niet langer dé plek waar het werk gedaan wordt, maar steeds meer een ontmoetingsplek die nog steeds bepaalde voordelen heeft. Want eerlijk is eerlijk: een vrijdagmiddagborrel via videoconferencing is toch een stuk minder gezellig dan in de bedrijfskantine.