Onze Oplossingen - ProDyne
15378
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15378,page-parent,bridge-core-2.6.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15994
 

Onze Oplossingen

Onze oplossing

Unified Communications

Onder Unified Communications verstaan we alle technologische toepassingen die het mogelijk maken met elkaar samen te werken en te communiceren. Altijd, overal en met elk device.

Unified-Communications
Onze oplossing

Digitale werkplek

Het gebruikmaken van een Digitale Werkplek is met recht een slimme oplossing. Ook hier is van toepassing dat u een vast bedrag per maand betaalt. Voor dat geld krijgt u alles waar u behoefte aan heeft.

Onze oplossing

ICT beveiliging

Dat ICT uitstekend beveiligd moet zijn, behoeft geen betoog. Om te laten zien hoe serieus we dit nemen, is ProDyne ISO 27001- en NEN 7510-gecertificeerd.

Onze oplossing

Netwerk & Connectiviteit

Wifi en snelle verbindingen zijn nog net geen primaire levensbehoeftes, maar dat zien we nog wel een keer veranderen. Bij ProDyne lopen we graag voorop en daarom besteden we nĂș alvast maximale aandacht aan uitmuntende Netwerk & Connectiviteit.