Support - ProDyne
15535
page-template-default,page,page-id-15535,page-child,parent-pageid-15384,bridge-core-2.5.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15994
 

Support

Wanneer u privé een nieuwe computer of router koopt, kunt u die wellicht prima zelf installeren. Maar het is ook mogelijk dat u er wat meer moeite mee hebt; apparatuur wordt immers steeds geavanceerder. In dat geval – of een van de vele andere denkbare scenario’s – is het fijn als u een een handig neefje hebt. Of het geluk dat u een behulpzame helpdeskmedewerker treft.

Zakelijk is dat niet wezenlijk anders. Als u gebruikmaakt van onze managed services, zijn wij uw handige neefje. 24/7 staan we voor u klaar om u perfecte support te bieden op momenten dat u daar behoefte aan hebt. Of dat nu telefonisch, per e-mail, remote of op locatie is, bekijken we per situatie en regelen we in goed overleg met u. Zo werkt u altijd door.

support