Cultuur & Recreatie - ProDyne
15749
page-template-default,page,page-id-15749,page-child,parent-pageid-15742,bridge-core-2.4.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-23.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15994
 

Cultuur & Recreatie

In theaters en filmzalen zijn veel gasten tegelijkertijd in een kleine ruimte, wat de snelheid van de opgepikte wifi-verbinding niet per definitie ten goede komt. Maar ook in de buitenlucht zijn er uitdagingen om een stabiele draadloze verbinding te bieden. Op grote oppervlaktes, zoals campings, bijvoorbeeld. Of in de haven, waar het water het wifi-signaal weerkaatst.

De wifi-oplossing van Ruckus is perfect voor dergelijke situaties. Dankzij de Ruckus BeamFlex-technologie worden de richtantennes gebruikt om constant het ideale pad te creƫren naar het device van de gebruiker. Hierdoor is Ruckus in staat om op elke locatie een stabiel wifi-netwerk te realiseren. Maar vergeet niet te genieten van de film of de rust van de camping!

cultuur en recreatie